Gädda Rekord : För att lämna en kommentar måste du först logga in.

Gädda Rekord : För att lämna en kommentar måste du först logga in.. Fick slita i 15 minuter innan jag lyckades lirka in den i håven (tack till min lilla syster som hjälpte mig). Det var ju bara en tidsfråga innan norska rekordet skulle bli slagen. Zagraj w największej gitarowej orkiestrze świata!. Fredrik johansson har med sin gädda på 21,07 kilo ett nytt officiellt svenskt sportfiskerekord. 24 276 tykkäystä · 1 309 puhuu tästä · 5 525 oli täällä.

Det officiella rekordet för gädda stod i sista numret av fiske journalen 2008: Fredrik johansson från enköping har fångat en gädda över drömgränsen 20 kilo. Här är tmf:s interna lista för sportfiskerekord på gädda. 4 tappade 1 gädda sen kom en fin öring på 73cm 4kg. Ja det är bara att gratulera petter till en sagolik gädda.

Teilus Fishing Gadda Esox Lucius Teilus Fishing
Teilus Fishing Gadda Esox Lucius Teilus Fishing from teilusfishing.com
24 276 tykkäystä · 1 309 puhuu tästä · 5 525 oli täällä. Jag fiskar med ett abu ul sett. Drömmen om att få en riktigt stor gädda driver sportfiskare runt om i landet att ge sig ut på gäddjakt. Fredrik johansson från enköping har fångat en gädda över drömgränsen 20 kilo. För att lämna en kommentar måste du först logga in. Draget va nästan lika stort som gäddan själv. Ser ut som du fiskar mellan fabriken och slussen David har ju slitigt med mig några gånger tidigare men denna gång kunde han inte följa med.

4 tappade 1 gädda sen kom en fin öring på 73cm 4kg.

Publicerad den maj 8, 2012 av hojd. Vad är den största gädda någonsin fångats? As grandes entrevistas, a melhor opinião e os conteúdos multimédia sobre futebol e todas as modalidades desportivas. Gädda recept, gädda i ugn, gädda rödlistad, gädda engelska, gädda rekord, gädda latin, gäddlek, gedda operett, gädda ålder, gädda tidig vår. Man har ju nu äntligen börjat inse att ismete efter gädda är ganska roligt. Tjåmotis 140811 | team vkfmp. I tabellen nedan hittar du info om fångstman, vikt, fångstdatum, fångstplats och bete, och naturligtvis så finns det bild på alla rekordfiskar! Även om jag inte var där eller är en trollare själv så känner jag ren och skär glädje i kroppen. Jag fick den i göta älv på en stor spinnare, tror den väger 24gram. Efter ett antal år har jag äntligen lyckats kroka min rekord gädda. Km imorgon då team truttovic. Officiellt svenskt rekord är en 19,34 kilo tung och 128 cm lång vättergädda, trollad på en nils master av torben larsson i mars 1999. David har ju slitigt med mig några gånger tidigare men denna gång kunde han inte följa med.

Gädda recept, gädda i ugn, gädda rödlistad, gädda engelska, gädda rekord, gädda latin, gäddlek, gedda operett, gädda ålder, gädda tidig vår. As últimas notícias, reportagens, entrevistas, artigos desportivos, no jornal record. Här är tmf:s interna lista för sportfiskerekord på gädda. För att lämna en kommentar måste du först logga in. Gädda på 14,4 kg och 125 cm som jag fångade tillsammans med evelina henriksen när vi var ute och provfiskade inför en.

Ljuskons Stugor Gadda Gos Kust Hav Swedenfishing
Ljuskons Stugor Gadda Gos Kust Hav Swedenfishing from www.swedenfishing.com
Idag fick jag den största gädda jag nånsin har fått. 4 tappade 1 gädda sen kom en fin öring på 73cm 4kg. Fredrik johansson från enköping har fångat en gädda över drömgränsen 20 kilo. Ser ut som du fiskar mellan fabriken och slussen Fredrik johansson har med sin gädda på 21,07 kilo ett nytt officiellt svenskt sportfiskerekord. Publicerad den maj 8, 2012 av hojd. Även om jag inte var där eller är en trollare själv så känner jag ren och skär glädje i kroppen. Som bete använde jag en vobbler från öb :) en billig vobbler.

Även om jag inte var där eller är en trollare själv så känner jag ren och skär glädje i kroppen.

4 tappade 1 gädda sen kom en fin öring på 73cm 4kg. Km imorgon då team truttovic. Fredrik johansson från enköping har fångat en gädda över drömgränsen 20 kilo. Zagraj w największej gitarowej orkiestrze świata!. Jag fiskar med ett abu ul sett. Näytä lisää sivusta gitarowy rekord guinnessa facebookissa. Ser ut som du fiskar mellan fabriken och slussen 17800 gr 120 cm 64 cm omkrets är skapligt för en gädda , haspelfiskad med en zalt i linändan och om det senare kommer godkännas som finskt rekord får vi se. Det har ryktats det senaste om en ny dansk rekord gädda på 21,1kg, vi lär få höra mer om detta. David har ju slitigt med mig några gånger tidigare men denna gång kunde han inte följa med. As últimas notícias, reportagens, entrevistas, artigos desportivos, no jornal record. Den var 108cm lång och vägde mer än 11,5kg (nästan 12kg). Officiellt svenskt rekord är en 19,34 kilo tung och 128 cm lång vättergädda, trollad på en nils master av torben larsson i mars 1999.

As grandes entrevistas, a melhor opinião e os conteúdos multimédia sobre futebol e todas as modalidades desportivas. Här kan man snacka om glupsk!! Fick slita i 15 minuter innan jag lyckades lirka in den i håven (tack till min lilla syster som hjälpte mig). Man har ju nu äntligen börjat inse att ismete efter gädda är ganska roligt. Här är tmf:s interna lista för sportfiskerekord på gädda.

Gadda Wikipedia
Gadda Wikipedia from upload.wikimedia.org
Inlägg från 13 oct 2009. Tjåmotis 140811 | team vkfmp. 17800 gr 120 cm 64 cm omkrets är skapligt för en gädda , haspelfiskad med en zalt i linändan och om det senare kommer godkännas som finskt rekord får vi se. Namnet gädda har sitt ursprung i det fornnordiska ordet gaddr, som. Den nya svenska rekordvikten är 21,07 kilo. Sveriges tidigare tyngsta gädda på 19,34kg fick ge vika åt nya regerande mästaren på helt fantastiska 21,07kg, vi snackar 128cm lång och 71cm i omkrets. Jag fick den i göta älv på en stor spinnare, tror den väger 24gram. As grandes entrevistas, a melhor opinião e os conteúdos multimédia sobre futebol e todas as modalidades desportivas.

Det var ju bara en tidsfråga innan norska rekordet skulle bli slagen.

Gädda på 14,4 kg och 125 cm som jag fångade tillsammans med evelina henriksen när vi var ute och provfiskade inför en. Officiellt svenskt rekord är en 19,34 kilo tung och 128 cm lång vättergädda, trollad på en nils master av torben larsson i mars 1999. Man har ju nu äntligen börjat inse att ismete efter gädda är ganska roligt. Jag fick den i göta älv på en stor spinnare, tror den väger 24gram. Inlägg från 13 oct 2009. Men en lite skoj bild och en liten liten hänvisning till vad fisken kan väga baserad på längd. Fredrik johansson har med sin gädda på 21,07 kilo ett nytt officiellt svenskt sportfiskerekord. Gädda på 14,4 kg och 125 cm som jag fångade tillsammans med evelina henriksen när vi var ute och provfiskade inför en. Här kan man snacka om glupsk!! Även om jag inte var där eller är en trollare själv så känner jag ren och skär glädje i kroppen. Vad är den största gädda någonsin fångats? Efter ett antal år har jag äntligen lyckats kroka min rekord gädda. 17800 gr 120 cm 64 cm omkrets är skapligt för en gädda , haspelfiskad med en zalt i linändan och om det senare kommer godkännas som finskt rekord får vi se.

Gädda på 14,4 kg och 125 cm som jag fångade tillsammans med evelina henriksen när vi var ute och provfiskade inför en gädda. 87 cm lång och ca 5 kg.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code